e
Banner

Etiketler: ford otosan



Ford Otosan başarı listesine yenilerini ekledi



Ford Otosan, İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda ikinci en büyük sanayi kuruluşu olurken İngiltere merkezli marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance listesinde ise Türkiye'nin en değerli 3. markası unvanına erişti.




Ford Otosan'ın elektrifikasyon yolculuğuna 200 milyon Avro'luk ek finansman


Yayın: 29-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar

EBRD, Ford Otosan'ın elektrikli modellerin de bulunduğu yeni nesil 1 ton ticari araç yatırımlarının finansmanı için kredi sağlayacak.200 milyon Avro’luk ek kredi, EBRD ve ticari kredi kuruluşları tarafından 2021'de Ford Otosan'a sağlanan 650 milyon Avro'luk krediye takviye olacak. 




Ford Otosan, Driventure ile 3 firmaya yatırım gerçekleştirdi


Yayın: 31-01-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın otomotiv endüstrisi ve mobilite dünyasının geleceğini şekillendirecek girişimleri desteklemek için kurduğu kurumsal risk sermayesi şirketi Driventure 2022 sonunda neticelendirdiği değerlendirmelerin ardından üç girişime yatırım yaptı: Bluedot, Deepenai, Delivers.AI.




Ford Pro Yeni E-Transit Courier’i İstanbul’da tanıttı


Yayın: 06-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Pro, Ford Otosan tarafından geliştirilen tamamen elektrikli yeni ticari aracı E-Transit Courier'nin global lansmanını Ford Otosan’ın İstanbul’daki Ar&Ge Merkezi’nde gerçekleştirdi.




Ford Otosan 'Tedarikçi Sürdürülebilirlik Manifestosu'nu açıkladı


Yayın: 16-05-2023
Kategori: Ticari Araçlar

“Gelecek Şimdi” vizyonuyla ortaya koyduğu uzun dönemli sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda 300’den fazla tedarikçisini 2035 yılına kadar karbon nötr olmaya hazırlayan Ford Otosan “Tedarikçi Sürdürülebilirlik Manifestosu”nu açıkladı. Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncü olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Ford Otosan için sürdürülebilirlik artık tedarikçi seçimlerinde bir kriter olacak. 




Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” seçildi


Yayın: 23-11-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın tamamen yenilenerek görkemli bir törenle geçtiğimiz haftalarda resmi açılışı yapılan Yeniköy Fabrikası’nda üretilen yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldı.




Ford Otosan’dan kadınlar için “Gelecek Hayalim” projesi


Yayın: 04-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan, toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarında öncelikli alan olarak belirlediği teknoloji ve inovasyonda kadınların güçlenmesi için özel olarak tasarladığı toplumsal yatırım projesi ‘Gelecek Hayalim’i hayata geçirdi.




Ford Otosan İlk entegre faaliyet raporunu yayınladı


Yayın: 29-03-2024
Kategori: Ekonomi Gündemi

Ford Otosan, başarılı finansal performansının yanı sıra sürdürülebilirlik, toplum için fayda yaratma, inovasyon ve teknoloji alanlarında yaptığı çalışmaları bu yıl ilk kez yayınladığı entegre faaliyet raporu ile paydaşlarına sundu. Entegre faaliyet raporlaması, şirketlerin sadece finansal sonuçlarını değil, işin sürdürülebilirliğini etkileyen risklerin paylaşılması, şirketlerin yarattığı değer zincirinin açıklanması, çevresel ve sosyal etkilerin aktarılması gibi paydaşlarla daha fazla şeffaf iletişim kurulmasını kapsıyor. 




Ford Otosan, lojistik servis sağlayıcılarına sürdürülebilirlik manifestosunu açıkladı


Yayın: 26-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar

”Gelecek Şimdi” vizyonu ile ortaya koyduğu uzun dönemli sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda tüm ekosistemde dönüşümün öncüsü olma amacıyla faaliyetlerini sürdüren Ford Otosan, malzeme tedarikçilerinin ardından lojistik servis sağlayıcıları ile de sürdürülebilirlik manifestosunu açıkladı. 




Ford Trucks, ürün portföyünü AB Güvenlik ve Çevresel Standartlar Yönetmeliği'ne uyumlu hale getirdi


Yayın: 03-05-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, Türkiye’de 1 Ocak 2025 itibariyle yürürlüğe girecek olan Avrupa Birliği'nin belirlediği güvenlik ve çevresel standartlarını şimdiden karşılayarak sektörüne öncülük ediyor. Nisan 2024 üretimiyle ürün portföyünde standart hale getirdiği ‘Genel Güvenlik Yönetmeliği’ (General Safety Regulation) ile, sürücü güvenliğini ve müşteri deneyimini bir adım ileri taşıyarak gelecek nesil taşımacılık vizyonunu somutlaştırıyor.